MLADE VUKOVARSKE REPREZENTATIVKE NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Iako vremenske prilike to ne potvrđuju, za mlade  Hrvatske Reprezentativke u dizanju utega, Hermanu Dermiček i Anu Crnjac i njihovog trenera Milana Kordića, danas je veoma lijep dan.

Objavili smo već da je Izbornik Hrvatske dizačke Reprezentacije Boško Čavka odredio ove dvije mlade Vukovarke za nastup na predstojećem Prvenstvu Europe za seniore, koje će se od 25.-31.ožujka, održati u Bukureštu (Rumunjska) a danas smo povodom toga sudjelovali na prijemu kod Gradonačelnika Ivana Penave, priređenom u njihovu čast.

Gradonačelnik se pohvalno izrazio o pet godina uspješnog rada Kluba dizača utega „Vukovar“, koji  je uz ne baš zavidne uvjete i rad od „nule“ sa djecom, nekolicinu njih doveo do dresa sa Državnim Grbom !

Gradonačelnik je obećao, pratiti naš rad, zamolio za strpljivost u rješavanju problema kluba, poželio našim „Curkama“ uspješan nastup u Bukureštu i nagradio ih kao i njihovog trenera sa po 5.000 kuna !

Naše mlade Reprezentativke, zahvalile su se Gradonačelniku na ukazanoj pažnji i obećale da će u Rumunjskoj, dostojno predstavljati svoj klub, svoj herojski  Grad Vukovar i Republiku Hrvatsku.

Čestitamo našim Reprezentativkama na ostvarenom pravu nastupa na Europskom Prvenstvu i želimo im uspješan nastup u Rumunjskoj !

Uprava kluba

Podijeli: