Vukovarski Sokol ponovno zlatan na 9. Otvorenom prvenstvu u Brčkom

Ovog vikenda 10. ožujka 2018 se održavalo već tradicionalno 9 Otvoreno prvenstvo Brčko Distrikta BiH u karateu i borilačkim sportovima u organizaciji KBS Lokomotiva Brčko i Mehmedalije Brkića na kojem je sudjelovao nakon dužeg izbivanja sa natjecanja i klub Vukovarski sokol iz Vukovara sa tri mlada borca Car Enom, Marušić Markom i Marušić Antom predvođeni trenerom Crnjac Josipom.

Ena Car je u svojoj kategoriji u grapplingu osvojila zlatnu medalju, Marušić Ante u svojoj kategoriji također u grapplingu je osvojio zlatnu medalju a u kick boxu u svojoj kategoriji zlatnu medalju osvojio je i Marušić Marko koji je je ujedno i ponio pehar za najperspektivnijeg borca u juniorskoj kategoriji. Sa ovim rezultatima Vukovarski sokol je osvojio i ekipno treće mjesto.
Nakon što smo ove jeseni ponovo počeli sa radom u novim prostorima izuzetno sam sretan i ponosan osvojenim odličjima posebno zbog toga što su to mladi borci koji se tek trebaju afirmirati u borilačkim sportovima – izjavio je trener Crnjac nakon natjecanja.

Podijeli: