DIZAČI UTEGA NA „NOĆI MUZEJA“ ODUŠEVILI VUKOVARCE

Mladi članovi Kluba dizača utega „Vukovar“ imali su promotivni nastup na „Noći muzeja“ sa temom sport. Svojim nastupom i prikazanom tehnikom izvođenja natjecateljskih disciplina „trzaj i „izbačaj“, oduševili su mnogobrojne sugrađane, koji su došli upoznati se sa prošlosti i sadašnjosti vukovarskog sporta.

Iako na promociji nisu nastupile naše reprezentativke Lucija Gračanin, Hermana Dermiček i Ana Crnjac o njihovim rezultatima, uspjesima i rekordima, rečeno je u najavi promotivnog nastupa.

KDU „Vukovar“ na ovoj promociji dizanja utega su nastupili naši najmlađi članovi: Željka Miljković, Nataša Dermiček, Andrej Todorović, Dražen Vidić i Nikola Todorović.

Naš klub je imao svoju vitrinu na „Noći muzeja“ za izlaganje svojih trofeja, ali nažalost zbog njezine veličine i  puno osvojenog, mogli smo izložiti samo manji dio.

Gost na „Noći muzeja“ u Vukovaru, bio je proslavljeni olimpijac, Vukovarac Damir Martin, te slika sa njim na kraju naše promocije, ostaje kao lijepa uspomena !

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”KDUVU_nocmuzeja”]

Čestitamo našoj djeci na uspješnom nastupu a zahvaljujemo se našim sugrađanima koji su nas u velikom broju došli pogledati !

Uprava KDU „Vukovar“

Podijeli: