Vukovarske gimnastičarke uspješne u Valpovu

U subotu 29.4. vukovarske gimnastičarke su putovale u Valpovo na 2. Kolo KUPa Hrvatske i KUP Slavonje i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici C program. Vukovarski klub nije imao svoje predstavnice samo u najmlađoj kategoriji mlađih kadetkinja.U kategoriji kadetkinja, mlađih juniorki, junorki i seniorki imao je predstavnice u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U sudačkoj komisiji su bile tri vukovarske sutkinje: Bosiljka, Martina i Tea Stojšić. Ekipe nisu nastupile u najjačim sastavima jer neke od natjecateljica nisu bile u mogućnosti natjecati se. Natjecanje se odvijalo u tri turnusa, a nastupio je zavidan broj natjecateljica.
GKV ostario je slijedeće rezultate:
Kadetkinje: ekipno 3. mjesto, Pojedinačno: 1.Nika Budim, 8.Ana Kuzmanović, 15.Ela Andrašević, 18.Lana Skokić i 23.Vita Panza Mlađe juniorke: ekipno 2. mjesto, Pojedinačno: 2.Miljana Poznanović, 6.Nikolina Velikić, 7.Lana Aleksić, 13.Maja Kell, 14.Marina Stevanović i 20.Valentina Mrkonja Juniorke: ekipno 1.mjesto, Pojedinačno:1.Ella Kalentić, 7.Ela Vojtkiv, 11.Petra Petričević, 13.Iva Čikanović i 18.Ivana Crnjac Seniorke:ekipno 2.mjesto, Pojedinačno: 4.Ivana Kiralj, 5.Vanja Kiralj, 6.Kristina Gužvić i 9.Tena Ivanković
Nakon ovog natjecanja vukovarske gimnastičarke su povećale broj osvojenih odličja za jedno zlato, dva srebra i jednu broncu u ekipnoj konkurenciji i dva zlata i jedno srebro u pojedinačnoj konkurenciji.
Slijedeće natjecanje je krajem mjeseca, a prije toga slijedi i živanje u svjetskom kupu u gimnastici u Osijeku.

Podijeli: