Gimnastički praznik u Vukovaru

Ljubitelji ženske sportske gimnastike imali su priliku u subotu 22.4. u Vukovaru uživati unatjecanju u D i B programu. Orgonizator i domaćin gimnastčki klub Vukovar vrata svoje gimnastičkoj dvorani otvorio je gimnastičarkama iz Vinkovaca, Blog Manastira, Valpova , Požege, Slavonskog Broda.. Ljubitelji ženske gimnastike mogli su uživati u prikazanim vježbama, publika je bila brojna i sportski je bodrila natjecateljice. Sve prisutne je pozdravila pročelnica odjela za društvene djelatnosti grada Vukovara Ana Živanović. U prijepodnevnim satima snage su odmjerile gimnastičarke u D programu u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a u popodnevnim satima natjecnje se odvijalo u pojedinačnoj konkurenciji u B programu.
Ukupno gledajući GK Vukovar bio je najuspješniji i vukovarske gimnastičarke osvojile su najveći broj odličja.

GKV ostvario je slijedeće rezltate: D program: Kadetkinje: ekipno 1. Pojedinačno 1. Tia Šarić, 2. Tanja Turukalo, 3. Ana Maras, 13. Lana Antunić i 16. Mia Lozančić Juniorke: ekipno 1. Pojedinačno: 1. Valentina Mrkonja, 3. Dijana Andrašvić, 4. Melani Grganić, 10. Ivana Šetula, 13. Lana Ernjaković , 18. Marina Štricki, i 20. Mija Sabljak Seniorke: ekipno 1. Pojedinačno: 1. Lucija Radoš, 2. Andrijana Božić, 5. Marija Božić
B program : ML kadetkinje 1. Monikka Zovko
Ukupno je gimnastički klub Vukovar od ovog vikenda bogatiji za 3 zlata ekipno i 4 zlata, 2 srebra i 2 bronce pojedinačno.
Treneri su očekivali dobar početak sezone, ali ovakvi rezultati i u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji su iznad očekivanog.

Podijeli: